OVER MIND MANSION

Over Mind Mansion

Bijna 20% van de mensen in Nederland heeft (weleens last gehad van) een angststoornis, met soms ernstige belemmeringen in het dagelijks leven als gevolg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet meer naar buiten durven door pleinvrees (de angst voor het verlaten van een vertrouwde en veilige omgeving). Met Mind Mansion willen wij ervoor zorgen dat mensen met een fobie beter en sneller geholpen worden.

Mind Mansion is een frisse startup opgezet door 4 jonge professionals tijdens de minor Gamification Business met als doel om mensen met een angst of fobie beter en sneller te kunnen helpen. In samenwerking met onze partners hebben wij besloten van dit project een echt bedrijf te gaan maken en zo de huidige behandelprocessen mee te kunnen verbeteren.

Onze visie is om mensen met een angst of fobie te helpen hier beter mee om te leren gaan, zodat zij net als iedereen zonder angst door het dagelijks leven kunnen. Dit doen we door een tool te ontwikkelen die op een toegankelijke en spelende wijze mensen helpt in hun eigen tempo te werken aan hun fobie. Dit gebeurd in een veilige omgeving waar de fobie wordt nagebootst door middel van virtual reality.

HET TEAM

De kracht van deze startup ligt bij het veelzijdige team. Met een achtergrond uit verschillende opleidingen en een interesse in verschillende business vlakken vullen wij elkaar goed aan. Iedereen heeft een verschillende specialisatie en kan dit op zijn of haar manier inzetten binnen dit bedrijf.

LISA SLEGERS

CO-FOUNDER & MARKETING/COMMUNICATIE

lisa@mindmansion.nl

JORDY SENSSEN

CO-FOUNDER & MEDIA/GAME DESIGN

jordy@mindmansion.nl

MIKE DE GREEF

CO-FOUNDER & GAME ART/DESIGN

mike@mindmansion.nl

MELLE JANSSEN

CO-FOUNDER & BUSINESS/FINANCE

melle@mindmansion.nl

KARS VAN DEN EIJNDE

GAME DEVELOPER

kars@mindmansion.nl

Wil jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures!

NOMINATIES

PARTNERS

ERVARINGEN VAN CLIËNTEN

Wij hebben gebruikt gemaakt van de lift applicatie en de vliegtuig applicatie. De applicatie oogt op het eerste gezicht misschien minder echt dan de realiteit maar het roept wel echt angstgevoelens op. Na een aantal keer merk je dat dit gevoel afneemt. Het lijkt hiermee daadwerkelijk bij te dragen aan het verminderen van de angst. De volgende stap is om te testen of de angst ook in werkelijk afgenomen wat we nog moeten proberen. Het is hiermee zeker de moeite waard geweest om naar Eindhoven te komen voor de applicaties.

- Anoniem

Neem contact met ons op

Wij staan altijd open om nieuwe mensen te leren kennen. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon graag een keer koffie met ons drinken? Neem dan nu contact met ons op!