VRET DASHBOARD

Complete controle over de behandeling

Haal het maximale uit elke therapie sessie met het gebruiksvriendelijke en overzichtelijke dashboard van Mind Mansion. Creëer een profiel voor je cliënten, start sessies, maak aanpassingen, analyseer de voortgang en optimaliseer het behandelingsproces. Alle voordelen van virtual reality therapie, op één platform.


  • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
  • Alle benodigdheden op één dashboard
  • Live monitoren en bijsturen
  • Optimaliseer elke behandeling

Het dashboard in vier stappen

1. Selecteer een cliënt

Open het dashboard om te starten. Selecteer de juiste cliënt of creëer een nieuw profiel. Alle informatie over de voortgang van een cliënt is terug te vinden in het dashboard.

2. Kies een simulatie

Selecteer de gewenste simulatie. Elke simulatie is dynamisch, interactief en voorzien van gamification elementen. AIs dit de eerste sessie is voor je cliënt probeer dan een van de oefenruimtes om de simulatie te leren kennen.


3. Pas de simulatie aan naar wens

Elke simulatie is aanpasbaar zowel voor, tijdens als na de sessie. Hierdoor kun je de intensiviteit van de omgeving schalen naar wens en gericht behandelen op specifieke situaties. Creëren een virtuele omgeving die perfect is voor de exposure behandeling die jij wilt geven.

4. Monitor en analyseer de sessie

Druk op play en kijk live mee door de ogen van de cliënt. Analyseer de biofeedback waaronder hartslag variabiliteit en stressniveaus en maak notities om na afloop van de simulatie te bespreken met de cliënt. Alle statistieken en notities worden opgeslagen onder het profiel van de cliënt en kunnen direct overgenomen worden uit het dashboard om toe te voegen aan je eigen dossier van de cliënt.

Live aanpassingen in de simulaties

De simulaties van Mind Mansion zijn live aanpasbaar, direct vanuit het dashboard. Het dashboard geeft de mogelijkheid om verschillende elementen eenvoudig aan te passen naar behoefte van de cliënt, zonder dat je hiervoor de virtuele omgeving moet verlaten. Hierdoor kun je direct anticiperen op biofeedback en krijg je meer regie over de uitkomst van elke sessie.

Probeer het zelf!

Pas elementen in de lift simulatie eenvoudig aan met één druk op de knop. Het dashboard maakt het mogelijk om simulaties precies in te stellen naar het niveau van de cliënt. Vergroot de lift en het aantal passagiers, voeg een raam toe om een beknellend gevoel te verminderen of laat de lift stoppen om onverwachtse situaties te simuleren. Probeer de opties zelf uit met de knoppen hieronder!

Raam in de lift?

Grootte van de lift

1

Aantal mensen in de lift

0

Een combinatie van kennis en expertises

De software van Mind Mansion is ontwikkeld door en voor de zorg. Direct vanaf de start is er een samenwerkingsverband aangegaan met meerdere zorgprofessionals om de software zo veel mogelijk af te stemmen op de behoeftes van de behandelaars.

Mind Mansion

Het volledige pakket voor zorgprofessionals

Mind Mansion biedt zorg professionals meer inzicht, overzicht en grip op iedere behandeling. Met het volledige pakket van Mind Mansion ben je voorzien van apparatuur, software en alle voordelen die virtual reality te bieden heeft. Optimaliseer je behandelingsprocedure en haal het maximale uit de tijd die je hebt met je cliënt.

gerichter behandelen

Gerichter behandelen

Meer inzicht in de angst en de triggers.

meer oefenruimte

Meer oefenruimte

Toegang tot iedere gewenste oefensituatie.

vergroten oefentijd

Vergroten van de oefentijd

Oefenen waar en wanneer je wilt met een mobiele VR-set.

nieuwe simulaties op aanvraag

Ontwikkeling op aanvraag

Bepaalde situaties die u wilt oefenen of gebruiken kunnen op aanvraag worden ontwikkeld.

tijdbesparing

Tijdsbesparing

Onderzoek is gestart om te kijken hoeveel tijd VRET kan besparen.

aanpasbaar aan wensen

Aanpasbare simulaties

Volledige controle over wat er gebeurd in de simulatie.

Zelf de voordelen van het dashboard ervaren bij jouw behandelingen?

Start met een gratis demonstratie

Heb je interesse of vragen over hoe Mind Mansion past bij jouw huidige werkwijze? Neem dan contact op en we organiseren een gratis en vrijblijvende demonstratie op locatie.

Vraag een demo aan

Vul onderstaand formulier in om een gratis vrijblijvende demo te plannen bij jou op locatie! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.