VRET voor consumenten

Ga aan de slag met je angst

Ga jij thuis zelf aan de slag met je angst? Dat kan met behulp van onze zelfhulp kit! Oefen op je eigen tempo, waar en wanneer je wil. Bereid je bijvoorbeeld alvast voor op je vliegreis komende vakantie en bestel de zelfhulp kit met de vliegangst simulatie.

 • Eenvoudig te gebruiken
 • Oefen waar en wanneer je wil
 • De moeilijkheidsgraad bouwt dynamisch op
 • Gebruik biofeedback om je vooruitgang te analyseren
 • Gratis updates
Bestel nu

VRET werkt!

Virtual reality exposure therapie (VRET) is een techniek die steeds vaker wordt ingezet bij de behandeling van onder andere angst. Door middel van virtual reality kan een angstige situatie naar bijvoorbeeld een veilige omgeving worden toegebracht waardoor de drempel lager wordt om met de angst aan de slag te gaan. Hierdoor wordt er een extra stap gecreëerd waar virtuele ruimte is om te oefenen met de angst van een cliënt. Door eerst binnen een veilige omgeving te oefenen met de cliënt wordt de drempel om daarna exposure in vivo te doen verlaagd.

Beschikbare pakketten voor particulieren

VRET zelfhulp - Software only

Als je zelf de Oculus Quest 2 VR bril al bezit hoef je alleen nog een simulatie naar keuze te kopen. Vervolgens kan je direct aan de slag!

 • Simulatie naar keuze
 • Geen hardware meegeleverd

€49,-

VRET zelfhulp - Starter

Als je nog geen VR bril hebt kun je deze als een pakket kopen met de software. Je kan de VR bril ook bij ons huren om kosten te besparen.

 • Simulatie naar keuze
 • Oculus Quest 2 VR bril + controllers *

€419,-

Of €35,- p/maand
Beste keuze!

VRET zelfhulp - Deluxe

Dit pakket bevat naast de bril ook nog biofeedback apparatuur. Hiermee kan je je eigen lichaamsreactie meten en krijg je inzicht in je eigen angst.

 • Simulatie naar keuze
 • Oculus Quest 2 VR bril + controllers *
 • Biofeedback sensor

€509,-

Of €42,50 p/maand

VRET zelfhulp - Compleet

Complete VRET pakket met toegang tot het dashboard om jouw voortgang te analyseren.

 • Simulatie naar keuze
 • Oculus Quest 2 VR bril + controllers *
 • Biofeedback sensor
 • 1 VRET dashboard account

€549,-

Of €46,- p/maand

* De VR bril kan ook gehuurd worden. Dit kan je aangeven bij het bestellen van een pakket.

BESTEL EEN PAKKET

Gebruik de VR bril voor veel meer!

De Oculus VR bril koop je niet alleen om van je angst af te komen, maar je kan er veel meer mee! Je kan ermee op internet, apps gebruiken, games spelen en werelden verkennen. Virtual reality is nog vrij nieuw in de consumentenmarkt, maar groeit gigantisch snel. We staan pas aan het begin van een geweldige wereld aan beleving en ervaring, dus er komt nog veel meer onze kant op!

Ontspanning

Je kan de VR bril gebruiken om even te ontspannen tussen of na het werk, vóór een operatie of na je angstbehandeling. Zelf bieden wij ook een ontspanningspakket aan, waarmee je helemaal tot rust kan komen. Daarnaast staan er nog veel meer apps om te ontspannen op de Oculus store!

Entertainment

Er zijn al duizenden apps beschikbaar in virtual reality en daar komen er elke dag een hoop bij. Van sport- tot muziekgames of van shooters tot puzzels, er is voor ieder wat wils! Ook kan je (bijvoorbeeld via YouTube) gewoon filmpjes kijken met je VR bril.

Ervaren

Gebruik je nieuwe VR set om op reis te gaan rond de wereld of juist om nieuwe werelden te ontdekken! Met VR is het niet alleen mogelijk om de wereld rond te reizen, maar ook kan je terug in de tijd om te beleven hoe het was om te leven tussen de dinosaurussen. En dat allemaal vanuit je woonkamer!

Huren in plaats van kopen

Wil je wel VR gebruiken om van je angst af te komen, maar zie je jezelf de headset verder niet gebruiken? Dan kan je een Oculus Quest 2 bij ons lenen tegen een maandelijkse vergoeding. Hoe dit werkt? Simpel!

Je betaalt de prijs voor de headset als borg aan ons. Voor elke maand dat je de headset gebruikt (of niet in hebt geleverd) brengen wij de huurprijs van de headset in mindering op de borg. Stel je gebruikt de headset 3 maanden en stuurt hem dan naar ons terug; Indien de headset in orde is ontvang je van ons de borg terug min de 3 maanden aan huur. Besluit je de headset uiteindelijk toch zelf te houden? Dan is dat helemaal geen probleem!

AAN DE SLAG!

Bestel je zelfhulp kit

Laat je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om het aangevraagde pakket bij jou thuis te krijgen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Selecteer een pakket

VR bril kopen/huren

Vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Of zou je eerst meer willen weten over virtual reality of de mogelijkheden die je kan ervaren? Neem dan contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met je vragen.

Vraag een demo aan

Vul onderstaand formulier in om een gratis vrijblijvende demo te plannen bij jou op locatie! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op.